***Theoristic nu comercializează lucrări ştiinţifice în vederea falsificării de către cumpărător a calităţii de autor al unui proiect de cercetare, ci oferă consultanţă în vederea realizării analizei statistice. Cumpărătorul poate modifica şi adapta conţinutul după nevoile proprii şi poate folosi orice parte din proiectul de cercetare finalizat, ca sursă de inspirație. 

NICOLETA GENA ONCESCU

FONDATOR, ANALIST & SPECIALIST ÎN STATISTICĂ CU SPSS CERTIFICAT IBM

Fondată în 2017, platforma Theoristic.ro oferă consultanţă pentru întocmirea unor proiecte de cercetare și analiză statistică academică, în domeniul Științelor Sociale, și nu numai.

 

Ceea ce ne caracterizează și ne motivează este identificarea și utilizarea celor mai bune instrumente statistice pentru a obține o mai bună înțelegere, pentru a îmbunătăți procesul de luare a deciziilor și pentru a rezolva probleme practice pentru clienții noștri.

 

Oferim o platformă sigură unde clienții pot solicita și plăti cu ușurință pentru servicii de analiză statistică.

 

Scopul nostru este de a crea un ecosistem care să faciliteze schimbul de cunoștințe între diferite tipuri de clienți (atât studenți, cercetători, cât și companii) și statisticieni, permițându-le acestora să colaboreze și să prospere.

 

Oferim analiză statistică a datelor pentru cercetare care organizează și prezintă datele clienților într-un mod clar și credibil, îmbunătățind transparența cercetărilor lor și sporind reproductibilitatea. Platforma noastră statistică independentă poate ajuta în aproape orice domeniu de cercetare, incluzând: 

 

  • Științe sociale (psihologie, asistență socială, psihopedagogie, sociologie)

  • Științe medicale și biostatistică (medicină, stomatologie, biologie)

  • Educație (pedagogie)

  • Management (marketing, finanțe)

  • Economie

 

Viziunea noastră este de a oferi un sprijin fiabil cercetătorilor care caută îndrumare pentru orice aspect al analizei statistice a datelor. Ne diferențiem de alți furnizori de servicii prin garantarea unor rezultate precise, sfaturi de încredere, livrare la timp și confidențialitate 100%.

 

Echipa noastră este formată din persoane certificate și licențiate în Științe Sociale, cu o vastă experiență în publicarea unor serii de articole și studii în reviste și jurnale științifice de prestigiu, precum și experiență relevantă în cercetare empirică care implică analiză statistică a datelor.

CLICK CĂTRE

WHATSAPP

Click aici pentru a ne scrie pe WhatsApp

Analiză statistică cu SPSS

Ai de pregătit o analiză statistică cu SPSS? Îți sărim în ajutor!

Fie că este lucrare de licență sau disertație, studiu, cercetare sau prelucrare și analiză statistică cu ajutorul SPSS, sunt 99% șanse să te putem ajuta! Ne poți spune direct de ce ai nevoie. Cu cât ne oferi mai multe detalii, cu atât mai bine! După ce fixăm toate detaliile împreună alături de un deadline, noi ne apucăm de treabă și ne ocupăm de tot ce am stabilit!

Analiză statistica cu SPSS

DESPRE NOI

 

DESPRE NOI

Theoristic oferă servicii de consultanţă și asistență pentru întocmirea materialelor de analiză statistică. 

Buton Facebook Theoristic.ro
Buton Instagram Theoristic.ro
Buton WhatsApp Theoristic.ro

MENIU

ADRESĂ

Constanța, România

tel. +44 7737 255 112

contact@theoristic.ro

URMĂREȘTE-NE:

CONTACT

Adresa ta de e-mail:
Conținutul mesajului:
EXPEDIAZĂ MESAJ
EXPEDIAZĂ MESAJ
Mesajul a fost expediat — Mersi!
Îndeplinește toate câmpurile obligatorii!

2024 © Copyright by Theoristic.ro